“De boot missen”……….

Dat spreekwoord willen we liever niet werkelijkheid zien worden.

Velen van u zijn al één of meerdere keren te gast geweest op onze Zeeuwse Klipper de ’Avontuur’. Onze klipper wordt volledig beheerd en onderhouden door een groep vrijwilligers die dit geheel belangeloos doen. Met de jaren stijgen ook de kosten van onderhoud en reparaties aan onze meer dan 100 jaar oude klipper. De mogelijkheden van subsidie worden helaas steeds minder. Regelmatig wordt de ’Avontuur’ door particulieren en bedrijven geboekt voor vaartochten door de mooie vaargebieden in Zeeland. De inkomsten van deze boekingen zijn een goede bijdrage in de kosten van het onderhoud, maar zijn helaas niet voldoende om de volledige kosten te dekken.

Om samen met u nog vaak te genieten van tochten, wedstrijden en vakanties op de ‘Avontuur’ zijn wij op zoek naar Vrienden die ons willen helpen de ‘Avontuur’ in de vaart te houden.

Wat doen wij voor onze Vrienden:

  • Via de e-mail krijgt u een nieuwsbrief met updates over ons wel en wee en welke activiteiten wij voor organiseren .
  • Elke Avontuur-Vriend mag per jaar 1 x gratis meevaren op een ‘Vriend van de Avontuurtocht’. Deze datum wordt vermeld in de nieuwsbrief van elk voorjaar.
  • Elke Avontuur-Vriend krijgt bij het doen van boekingen een korting van 5% op de gepubliceerde vaarprijzen.

Wat kost het om Vriend van de Avontuur te worden?

Als u de GRATIS vaartocht van € 29.00 aftrekt kost het u maar € 1.00 om Vriend te worden, want van onze Vrienden vragen wij een jaarlijkse bijdrage van € 30,- per vaarseizoen.

Na aanmelding als Vriend van de Avontuur middels onderstaand e-mail adres ontvangt u binnen 10 werkdagen een invullijst en factuur  van onze administratie.

Wij hopen op vele aanmeldingen zodat we met velen nog vaak van de Avontuurtochten kunnen genieten want…………………..Vrienden maken het verschil!

Aanmeldingen en/of vragen kunt u sturen naar Job van Weele e-mail….    j.van.weele@hetnet.nl

BIJ VOORBAAT HARTELIJK BEDANKT.