Klipper Avontuur kan gehuurd worden per halve of hele dag, per weekend, per week of zelfs voor langere perioden, afhankelijk van uw wensen. Het schip is bijzonder geschikt voor tochten met bedrijven, scholen, verenigingen en familie. Letterlijk en figuurlijk kunt u ook aan boord in het huwelijksbootje stappen. De gemeente Goes en de gemeente Reimerswaal hebben het schip aangemerkt als “huis der gemeente”.

Op aanvraag kunnen wij voor u een dagprogramma samenstellen, zoals een bezoek aan  Yerseke,  Zierikzee of bv Antwerpen , Middelburg , Veere.

Ook om een jubileum, receptie, familiefeest of tentoonstelling te organiseren is de ‘Avontuur’ beschikbaar. Varend of afgemeerd op een voor u geschikte ligplaats.

Het schip wordt verhuurd met een gecertificeerde ervaren bemanning. Onder begeleiding van de bemanning mag u meehelpen met het hijsen en strijken van de zeilen en de overstag manoeuvres. Zelf eens het schip sturen behoort daarbij ook tot de mogelijkheden.

Ook is het schip te huur als Hotelschip, waarbij u voor schappelijke prijzen aan boord kan overnachten en indien u dit wenst kan ontbijten. Dit is mogelijk op zowel onze vaste ligplaats in Goes als in andere havensteden als Middelburg, Vlissingen, Zierikzee en Antwerpen.